fbpx
Ana-Lakatos-Profile-N-01

МА Ана Лакатош

Наставник вештина

Научне, уметничке и стручне квалификације наставника и задужења у настави

Линкдин профил.

Ана Лакатош рођена је у Новом Саду где завршава докторат на Академији уметности на департману за Драмске и аудиовизуелне уметности, а претходно завршила основне и мастер студије на департману за Aудиовизуелне уметности, департман за Анимацију и визуелне ефекте. Паралелно завршава и докторске студије у Београду на Факултету политичких наука, на департману за Медије и Културу.

Академску каријеру започела је 2008. године на Факултету за менаџмент као стручни сарадник на предметима историја филма, видеопродукција, комуницирање 2, анимација, камера и монтажа. Од октобра 2015. године изабрана је у звање наставника вештина, а ангажована је на предметима историја филма, видеопродуцкција, дигитална фотографија, дизајн интерактивних медија и компјутерска графика.

Поред академског рада, активно је ангажована и на иностраним пројектима као веб дизајнер и пројект менаџер. Аутор је више десетина научних радова од којих су поједини објављени у водећим међународним и домаћим часописима на тему мултимедије, дизајна, дигиталних уметности. Креатор је више од 40 веб презентација како домаћих, тако и страних клијената. Говори течно 4 језика: мађарски, немачки, енглески и шпански.

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.