fbpx

Пријава испита

Испите можете пријавити употребом формулара са ове странице.

Одговори на често постављана питања

Уколико не желите да користите онлајн формулар са ове странице, испит можете пријавити слањем имејла на имејл-адресу: prijava@famns.edu.rs

У том случају, потребно је да у поруци имејла наведете: ваше име и презиме, број индекса и испите које пријављујете у том испитном року.

Када се испит пријављује први пут, пријава се не наплаћује. Наредне пријаве испита, по пријави, се наплаћују 1.000 рсд. Уколико се пријава испита не изврши у року за пријаву испита које саопштава Студентска служба, пријава испита се наплаћује 2.000 рсд. Пре пријаве испита, потребно је благовремено измирити све обавезе у вези школарине.

О томе се можете информисати на страници Распореди и календари, у секцији Термини испитних рокова и термини за пријаве испита.

Ако пријављујете само 1 испит, оставите празним делове формулара који се односе на 2, 3, 4 и 5 испит.

Ако пријављујете више од 1 испита, попуните и делове формулара који се односе на 2, 3, 4 и/или 5 испит.

Ако пријављујете више од 6 или више испита, молимо Вас их пријавите након пријаве првих 5 и то путем поновног покретања ове странице и попуњавања формулара за њих.

У питању су такозвана – обавезна поља. Другим речима – у њих морате унети податке (у супротном пријава неће моћи да се реализује).

Термини за пријаву испита (током којих је формулар активан)

О терминима пријаве испита за припадајуће испитне рокове се можете информисати на страници Распореди и календари, у секцији Термини испитних рокова и термини за пријаве испита.

Формулар за пријаву испита

Формулар је активан само током периода одређеног за пријављивање испита у припадајућем испитном року.

Ова форма је тренутно онемогућена. Биће поново омогућена током периода одређеног за пријављивање испита у припадајућем испитном року.

Подаци о личности (Ваше име и презиме, ЈМБГ, број индекса, имејл-адреса и контакт телефон) се прикупљају и обрађују у сврху:

  • пријаве испита
  • комуницирања у вези испита.

По обављеној регистрацији, информације ће бити обрађиване у складу са Законом о заштити података о личности.

Уколико желите да изменимо или избришемо Ваше податке и личности, молимо Вас да нас о томе обавестите путем слања имејла на официјелну адресу факултета или коришћењем контакт форме која се налази на страници „Контакт“ овог веб сајта.