fbpx

Ф@М ТАЈМ

Ф@М ТАЈМ је гласило студената и професора Факултета за менаџмент.

Његов задатак јесте да, у оквиру унутрашњег ПР-а, информише о детаљима из живота и рада Факултета, као и да развија комуникационе и организационе компетенције свих студената факултета који учествују у његовом стварању.

Улога Ф@М ТАЈМ-а у спољашњем ПР-у јесте да промовише ФАМ, да указује на савремене тенденције и промене у сфери образовања и менаџмента и да се притом континуирано бави питањима студентског живота.

Ф@М ТАЈМ уређују студенти и запослени факултета заједно, а свака нова школска година доноси и нове чланове Редакције, које комбиновано чине студенти који похађају студијски програм Менаџмент у медијима и студенти са осталих студијских програма.

Ф@М ТАЈМ

Контактирајте нас

Уколико желите да са нама поделите неку информацију, вест, садржај, ако имате идеју о садржају који бисте желели видите у Ф@М ТАЈМ-у или једноставно желите да нам упутите критику или похвалу – увек нас можете контактирати путем веб формулара из наставка.

На располагању смо вам и у просторијама Редакције у згради Факултета.

Опционо.
Изаберите лице којем се обраћате.
Изаберите разлог због којег попуњавате овај формулар.

Врата наше Редакције су Вам увек отворена.

Добро нам дошли.

Уредник,
Бранислав Санчанин

МОЖЕМО ВАМ ПОКАЗАТИ ПУТ. СВЕ ШТО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ ЈЕ ДА ГА СЛЕДИТЕ.

Ф@М ТАЈМ је подухват који на најбољи начин илуструје резултат примене начела за које се већ две деценија снажно залажемо – да компетенције наших студената не смеју да „остану само на знањима“, већ морају да обухвате комбинацију – знања, вештина и искустава.