fbpx
Проф. др Александра Пушара
Редовни професор
Декан Факултета за менаџмент

Поштовани студенти, колеге и пријатељи,

као декан ове високошколске институције, задовољство ми је да Вам, заједно са свим колегама који су део нашег колектива, пожелим добродошлицу на сајт Факултета. На овим електронским страницама ћете пронаћи све потребне информације о нашем раду и мисији, наставној и научној делатности, доступним студијским програмима, као и информације о осталим могућностима које пружа наш Факултет.

Као образовна и научно истраживачка институција настојимо да креирамо, промовишемо и преносимо знања, вештине и искуства из свих дисциплина обухваћених нашим студијским програмима, што чинимо употребом најновијих технологија и наставних принципа и интегрисањем парадигме целоживотног учења у наше наставне и истраживачке процесе, вођени потребом да сталним унапређивањем нас самих унапређујемо и академску заједницу чији смо део.

У пољу образовања настојимо да омогућимо студентима највише могуће академске стандарде и обезбедимо квалитетно стицање научних знања, умећа и вештина усклађених са потребама савременог и глобалног тржишта рада. Рад нашег Факултета је прилагођен светским и европским стандардима на пољу образовања, те се стога наш Факултет истиче као један од водећих у региону, управо по пружању вишедимензионалне могућности напретка и усавршавања.

Предани и талентовани студенти, као и угледни наставници и научни истраживачи – јесу наша најбоља референца. Током две деценије постојања, стекли смо углед једне од водећих високошколских установа, и то по оствареним резултатима у образовању и научно-истраживачкој делатности.
То су уједно и наши основни задаци: едукација стручног кадра, научна делатност, унапређивање стваралаштва, те константан рад на осигурању квалитета и стандарда образовног програма.

Кроз научно деловање, наш Факултет истичу радови објављени у најпризнатијим научним часописима. Факултет је носилац и партнер у више националних и интернационалних пројеката. У овим пројектима смо поносни партнери веома цењених универзитета широм Европе, поносни што су колеге препознале наш квалитет и посвећеност. У погледу повезивања и међуинституционалне сарадње, Факултет остварује програме мобилности студената, наставника и ненаставног особља са великим бројем институција у Европи. У том погледу стратешки развијамо пут оспособљавања за квалитетно деловање у изазовима савременог доба.

Уколико се определите за студије на нашем Факултету, будите сигурни да ћете, кроз наставне садржаје, пуне различитих изазова, те улагањем много напора, а уз подршку и разумевања свих чланова ове високообразовне и научно истраживачке заједнице – остварити свој потпуни потенцијал. Биће Вам јасно да сте одабрали специјалност која управо Вама одговара, а уз усавршавање најквалитетнијих знања, успешно ћете савладати све важније вештине из одговарајуће области. А управо то ће Вам отворити сва врата за бављење жељеном професијом у будућности.

Добродошли на Факултет за менаџмент, Сремски Карловци, Универзитета „Унион-Никола Тесла“, Београд.

 

Проф. др Александра Пушара, декан Факултета за менаџмент

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.