fbpx

Годишња Скупштина Уније послодаваца Војводине на ФАМ-у

Posted by: Milan Bubulj
Category: Догађаји и дешавања

Годишња Скупштина Уније послодаваца Војводине одржана је 31. маја 2023. године по трећи пут на Факултету за менаџмент у Сремским Карловцима. Након потписаног Протокола о научно-техничкој и пословној сарадњи између УПВ и Факултета за менаџмент, ово је још један корак ка конкретизацији сарадње и ближем упознавану чланова УПВ и Факултета.

На Скупштини је за председника УПВ (у још један четворогодишњи мандат) изабран господин Владимир Лалошевић, угледни привредник из Руме, који је, у жељи за даљим усавршавањем, своје поверење поклонио нашем факултету уписом на мастер студије.

ФАМ се још једном представио као добар домаћин али и као респектабилна образовна установа, која има намеру да у свом раду активно сарађује са реалним сектором, привредним субјектима, да ослушкује њихове потребе, пружа услуге консалтинга али и да обезбеди посебне погодности за студенте из компанија чији су власници чланови УПВ.

Као гости на Скупштини присуствовали су: покрајински секретар за привреду др Ненад Иванишевић, заменик покрајинског секретара Палимир Тот, в.д. помоћника за туризам и регионално привредну сарадњу Милан Јарић, представници Уније послодаваца Србије – Андреја Бркић, Горан Алексић и Драган Лазаревић, секретар Савеза самосталних синдиката Војводине Томислав Стајић, стручна сарадница Покрајинског Социјално-економског савета Милица Селић, као и професори Факултета за менаџмент – в.д. декана, проф. др Ненад Марковић, проф. др Ђорђе Јовановић, шеф катедре на докторске студије и проф. др Момчило Бајац, продекан за науку, који су се у свечаном делу Скупштине УПВ и обратили скупу.

Догађај су медијски пропратили студенти Менаџмента у медијима, а видео прилог са овог догађаја ће бити постављен ускоро на сајту ФАМ.

На следећим линковима можете пронаћи детаљне информације у вези овог скупа:

  • Извештај са седнице објављен је на сајту Уније послодаваца Војводине (линк)
  • Фотографије са Скупштине (линк)
  • Извештај и фотографије Покрајинског секретаријата за привреду (линк)

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.