fbpx

Специјалне ФАМ погодности за посетиоце међународног сајму образовања – Путокази 2024

Posted by: Milan Bubulj
Category: Догађаји и дешавања

Факултет за менаџмент ће и ове године били излагач на 19. међународном сајму образовања „Путокази“, који се у Хали “Мастер“ Новосадског сајма приређује од 21. до 23. марта.

За све посетиоце сајма који нам дођу у госте Факултет за менаџмент ће омогућити специјалне погодности – сајамски предуписни попуст од 20% износа школарине прве године основних академских студија.

Путокази су намењени професионалној оријентацији ученика завршних разреда основних и средњих школа. Подршку у одржавању приредбе пружило је Министарство просвете које ће представити новине и актуелности у образовно-васпитном систему, као и бројне ученичке задруге које ће бити присутне на њиховом штанду.

Циљ Сајма је промоција образовања за све, али и афирмација доживотног образовања. Сајам ће окупити образовне институције – државне и приватне, које ће понудити више од 500 образовних профила и представиће средње, више и високо школство у нашој земљи, уз информације о наставку школовања у средњим школама и факултетима у иностранству у Словачкој, Црној Гори, БиХ.  Посетиоцима ће понуду о наставку школовања представити и Амбасада Канаде.

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.