fbpx

Научни скуп у Матици српској- “ПИТАЊА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, БИОЕКОНОМИЈА И АНАЛИЗА МОГУЋНОСТИ ЗА ПРОИЗВОДЊУ ЗДРАВСТВЕНО БЕЗБЕДНЕ ХРАНЕ У АП ВОЈВОДИНИ”

Posted by: Milan Bubulj
Category: Догађаји и дешавања

У петак 30. јуна у 12 часова, у Свечаној Сали Матице српске, одржаће се научни скуп „Питања животне средине, биоекономија и анализа могућности за производњу здравствено безбедне хране у АП Војводини“.

Проф. др Ђорђе Јовановић, редовни професор ФАМ-а је организатор научног скупа и руководилац научног пројекта Матице српске са идентичним насловом. Организација научног скупа је предвиђена планом реализације пројекта.

У овом четворогодишњем научном пројекту (2020-2023. године), учествује десеточлани тим истакнутих научника и чланова Матице Српске. На скупу ће своје радове изложити и други еминентни научници, чији је научни допринос препознатљив и потврђен у светским размерама.

Поред проф. др Ђорђа Јовановића, свој рад ће изложити и наш колега доц. др Никола Вуксановић.

Информације о овом догађају можете пронаћи на сајту Матице српске, на овом линку.

Програм скупа, можете преузети путем овог линка.

Позивамо сво наставно и ненаставно особље ФАМ, наше студенте, као и све друге заинтересоване стране, да присуствују овом предавању наших колега, у Матици српској – нашој најзначајнијој установи културе, уметности и науке.

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.