fbpx

Одржан научни скуп „Питања животне средине, биоекономија и анализа могућности за производњу здравствено безбедне хране у АП Војводини”

Posted by: Milan Bubulj
Category: Догађаји и дешавања

Учешће на научном скупу наших колега са ФАМ – проф. др Ђорђе Јовановић и доц. др Никола Вуксановић

У петак, 30. јуна 2023. године, у Матици српској одржан је научни скуп „Питања животне средине, биоекономија и анализа могућности за производњу здравствено безбедне хране у АП Војводини”.

Скуп је један од резултата истоименог научноистраживачког пројекта који се спроводи у оквиру Одељења за природне науке Матице српске, а чији је руководилац проф. др Ђорђе Јовановић.

Присутне је поздравио проф. др Драган Станић, председник Матице српске истакавши значај истраживања у области животне средине у циљу унапређења квалитета живота.

Научни скуп реализован је у две сесије.

У првој сесији су своје радове и резултате истраживања представили: проф. др Ђорђе Јовановић, др Марина Соковић, др Драгана Видојевић, проф. др Бранислав Јованчићевић, др Ана Марјановић Јеромела, проф. др Маријана Ачански и мр Ђура Вујић; док су у другој сесији то учинили: проф. др Јован Филиповић, др Мирјана Крањац, доц. др Никола Вуксановић, проф. др Гојко Рикаловић и проф. др Дејан Молнар.

Додатне информације о овом догађају можете пронаћи на сајту Матице српске, на овом линку.

Информације о овом догађају можете пронаћи на сајту Матице српске, на овом линку.

Програм је снимљен и може се погледати у видео-архиви сајта Матице српске, путем следећих линкова:

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.