fbpx

ФАМ и актуелни изазови јавних набавки – учешће наших професора на 47. великој ЦМН конференцији

Posted by: Milan Bubulj
Category: Догађаји и дешавања

47. велика ЦМН конференција, која се одржава од 10. до 13. марта у простору Златибор Моунтаин Ресорт анд Спа хотела, отворио је наш колега, проф. др. Марко Шпилер, предавањем на тему измена и допуна Закона о јавним набавкама.

Проф. др Марко Шпилер, уз обавезе професора на ФАМ-у, носи и улогу председника Коморе јавних набавки Србије и оснивача и директор Центра за менаџмент јавних набавки.

Проф. др Александра Пушара, декан ФАМ-а, је активно учествовала у панелу током другог дана конференције.

Овогодишња конференција окупља више од 400 учесника, 25 предавача и панелиста, у оквиру које, уз наше професоре, предавања држе и Никола Живанчевић (експерт за јавне набавке и секретар Коморе јавних набавки), Андријана Јовановић (заменик председника Републичке комисије за ЈПП и концесије), Јасмина Миленковић (из Републичке комисија за заштиту права у поступцима јавних набавки), Драган Цвијић и Милош Јовић (дугогодишњи руководиоци у Канцеларији за јавне набавке), Драгица Јорговић и Драгица Јовановић (из Министарства финансија, Управе за трезор), др Славица Јашић (начелница у Министарству просвете за основно и предшколско образовање и васпитање), Милош Благојевић (помоћник министра просвете за средње образовање и образовање одраслих), Саша Стевановић (државни секретар Министарства финансија Републике Србије) – и многу други.

У наставку вам преносимо и неколико фотографија са конференције.

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.