fbpx
Tijana-Savic-Tot-Profile-N-03

Проф. др Тијана Савић Тот

Ванредни професор
Шеф Катедре за инжењерски менаџмент

Научне, уметничке и стручне квалификације наставника и задужења у настави

Катедра за инжењерски менаџмент.

ORCID профил.

Гугл Академик профил.

Линкдин профил.

Тијана Савић Тот рођена је 19.7.1979. године у Крушевцу. Основну и средњу школу завршила је у Трстенику. На Факултету за предузетни менаџмент, Нови Сад, Универзитета „Браћа Карић“ завршила је дипломске студије, 2002. године док је магистарске студије завршила на Факултету за менаџмент, Нови Сад, Универзитет Привредна академија 2004. године. У септембру 2015. године одбранила је докторску тезу под називом „Развој модела стратегијског менаџмента људских ресурса у функцији стицања конкурентске предности“, на Факултету техничких наука, Универзитет Нови Сад и стекла звање доктора техничких наука.

Академску каријеру је започела 2005. године као асистент у настави на предметима Основе менаџмента и Стратегијски менаџмент, а у новембру 2015. године изабрана у звање доцента.

Током година наставу је држала на додипломским и дипломским студијама из наведених предмета као и предмета Управљање развојем, Основе инжењерства, Менаџмент и Стратегијски процеси. Основна истраживачка област јој је стратегијски менаџмент људских ресурса и стратегијски менаџмент.

Аутор је више десетина научних радова од којих су поједини објављени у водећим међународним и домаћим часописима. Стални рецензент-сарадник часописа: Пословна Економија, Универзитет Едуконс, Сремска Каменица.

1. октобра 2021. године изабрана је у звање ванредног професора, за ужу научну област Производно – пословни менаџмент.

Можемо Вам показати пут.
Све што треба да урадите је да га следите.